top of page

Mimea Harmony GETEST DOOR RADIO 2

Afgelopen week werd ons gevraagd of we wilden meewerken aan het programma item "Het Panneke van Anneke". Dat zit elke woensdagochtend in het programma Start Je Dag op Radio 2 Antwerpen. Dennis en Anneke proeven dan een streekproduct van ergens uit de provincie. Voor Dennis is dat altijd een verrassing, want hij moet raden wat het product is.Ik was dan ook enthousiast om deel te nemen. Altijd fijn om te horen dat er tijd wordt vrijgemaakt om lokale streekproducten in de kijker te zetten. Vandaag rond 7u20 mocht Dennis onze gin proeven en raden wat erin zat. Van "ik ruik iets van banaan en iets fris zoals komkommer? Tot "ik proef kruiden en oh dat blijft nasmaken"


Het zat in de buurt, een kruidendestillaat met zoete toets van peer en een vleugje granaatappel.

Hoe kwamen we op het idee om met Mimea te starten en waarom mensen kiezen voor een alcoholvrije gin? Dat en nog meer kwam aan bod tijdens het gesprek.


Benieuwd naar het interview? Herbeluister het fragment via onderstaande link.Bedankt aan alle lieve luisteraars die ons tal van enthousiaste reacties doorstuurden. En voor de bestellingen die daaruit volgden. Duizend maal dank.


Groetjes

Tiffany

131 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page